©2019 by fasts. Proudly created with Wix.com


FAST & FURIOUS

10p1.png
 

BROMFIETS

Ben je op zoek naar een goede bromfiets dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle merken en modellen brommers die je maar kunt bedenken. Bij ons kun je ze niet alleen kopen maar ook leasen. Met leasen ben je extra goedkoop uit omdat je deze in termijnen kunt afbetalen. Zo kun je toch een prachtige nieuwe tweewieler rijden zonder dat het je veel kost. Er zijn veel verschillende soorten bromfietsen te koop in onze online shop. Je kunt kiezen voor een traditioneel model zoals de Tomos maar ook voor een schakelbrommer. Scooters worden ook bromfietsen genoemd en deze zien er dan ook compleet anders uit.

 

SCOOTER MODELLEN

10p2.png

URBAN BEACH HOLIDAY

$550

10p3.png

CULINARY TOUR

$1000

 

BROMMER OPVOEREN

Bijna elke brommer is op te voeren. Opvoeren betekent dat je hem sneller maakt. Bij veel scooter hoef je alleen de begrenzer eraf te halen en hij rijdt meteen al een stuk sneller. Fast en Furious kan ook de scooter voor jouw opvoeren, zelfs wanneer je hem bij ons nieuw koopt! Wij kunnen zowel 2-takt als 4-takt bromfietsen sneller maken met behoudt van de garantie.

Woon je niet in de buurt van onze showroom of een van onze afhaalpunten dan kun je er ook voor kiezen of je bromfiets thuis te laten bezorgen. Waar je ook woont in Nederland, je betaald slechts 49,95 voor het bezorgen en dat is inclusief transportverzekering!

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now